Friday, January 30, 2009

minat baru

memula ms xu/date blog ni,rs mcm xde bnda nk diu/date,almklumla,bz gkkn lgpn xde bnda2 baru/menrik nk cite.tp bla dh stat u/date blh thn lk idea mcurah2 nk cite dlm blog ni.br2 ni aku tny ngn off mate aku cane nk donlod movie dr webkn,almklumla xpandai,bdk br nk belajo hehehe.sbb biasa donlod dr you tube video jek,cite terhd lgpn dh xtau nk search pe lg dlm tu.dia pn ajo soh donlod torrent dl&aku dh siap2 donlod sblm tu.aku pn install la torrent tu,pstu kwn aku bg 1 add utk donlod movie kt torrent ni,k/org siap de sesi tutorial pendek lg ms free sket kt off tu, cara2 nk mendonlod.blk umh aku pn tryla wat pe yg aku belajo td,bejaya,yehaaa.smp ms entry ni aku buat,aku dh bjaya donlod 2 movie & 2 siri tv.la ni pn tgh mdonlod lg,try amk cite hindustan br utk abg aku,sebenonya dia dh tgk cite br SRK ni,tp sbb dvd copy tu xbrp cantek,dia soh aku try donlod lk.tara hal la kn,xrugi pe pn.kira skang ni aku tgh excited la mendonlod movie/cite tv guna torrent ni,blk2 kj bukak pc trus stat donlod kt torrent,hahahah standad la tu benda baru.anywy,tima kasih byk2 ye cikgu selis...<--kredit to mama haris ni;)

1 comment:

Saliza said...

wahaha sepjg aku keneal torrent tuh x de plak aku terpk nak cr citer hindustan hah. ko nih mmg la. bleh la aku bg kerja umah cm ni. huhu