Thursday, December 18, 2008

Uniknya Singapura...Part 2

Day 2 - 14/12/08 (1)

pg2 ni kami dh plan nkg survey jam 25 hours (jam ni h/brand Spore,so dkt sn murh,kt KL mhl,jauh beza hrg) & backpack Adidas kt shopping centre,IMM.IMM ni dkt sgt ngn umh pak busu aku,selalu k/org g jln kaki je.tp sbb skang dok umh cik mas&jauh skit,so dia tlg htrkn.Konon2 je pg tp gtu gn dh dkt 11.30 br kuar.tmpt pertama k/org msuk Royal Sporting House,sbb lst yr kakak aku bl bckpck Reebok kt sn murh,ms offr Krismas ni,S$12 jek,tu yg nkg tgk kot2 de offr best cmtu lg.tgk2 k/org dh bekenan ngn 1 bckpck Adidas(mmg KL de tp kalo nk cr design lawa skit,lmbt mst hbs stokkn).ingtkn de 1 je,dh aku kn pilh yg lain tp nsb baik de lg 1 dlm yg display tu,so sm la bckpck aku& kakak aku bl ni,k/org mmg slalu je bl bckpack sm,dh sm2 mint nk wat cane kn.
ms kt RSH ni,aku nmpk la sandal Gisele Bundchen-Ipanema yg ori.heheh,kt KL mmg biasa tgk tp yg imitationnye..aku mmg dh lm nk crk sandal ni yg ori so,pe lg.aku pn xmelepskn peluang tangkapla 1.br puas ht dpt gk at lst;)beza yg ori ngn yg tiruan slalu tgk tu,yg pattern aku bl ni imitate de tl blkg yg ni xde.kakak aku pn sm gk,dia pn dh b'kenan & tangkapla 1.sempt jgk bposing di kedai ni & sekitr IMM.ms tu de cam pameran rumh patung miniature comei2,sempena nk Krismas ni kot.nxt k/org nk crk kedai jam 25 hours tu plk.punyala 2x pusing xjmp2,dh nk sedey sbb target bl jam xdpt tgk2 rupanya dia dh tkr lot,dl kt sudt la ni kt tgh2 lak..offer thn ni xbrp menarik/murh tp sbb k/org blk & bl jam lbh kurg sethn skali so bl jgkla.aku,kakak aku 2 org tu sorg 1 & kwn kakak aku 1,dpt murh skit.hrg sn dlm RM120+, kira ok la tu.dh pusing2 IMM tu pstu msuk lak kedai Daiso S$2.tgk2 jam dh dkt 2.30ptg!cik mas soh blk ms lunch dia nk bwk mkn lunch kt banquet & jln2 shopping centre lain kt stu plk,kelam kabut la kami blk,heheh.nsb dpt bas cept&cik mas ok cool je,mak aku je bisng tgg lama...to be con't

2 comments:

Saliza said...

ala jeles la ade jam br. aku nak kme gak ri tuh tp ko pegi time gaji dah nak abih.
giselle tuh bukan model ke supermodel kan kan

rinaz said...

yesza,betul,betul,betul...
giselle tu kira top model la.kalo xsilp aku ari2 nengok kt channel E dia skang model plg laku,pandai business plk tu,huhuhu..
sori la beb.kami blk ms tu pn sbb mak aku de hal,nk blk skali.
tu pn pakai loan kad plastik kakak aku,heheheh.nxt2 time ek;)