Thursday, November 20, 2008

cite lawak..sket kot

cite ni jdk smlm..dh msuk 2hr,aku nyer turn dok kat rec desk..ptg tu dlm kul 4 lbh kot msukla sorg mamat courier ni,dr comp TNT.aku pn tny dia,ingtkn nk htr brg ke doc ke upanya dia kt nk collect cek..biasala,de comp kalo xde desptch dia uph courier comp utk collect cek..so,aku tny la nk amk cek utk comp mn?biasanya wawa yg tukg bg cek kt supp tp disebbkn aku dok bwh aku knla tny dl utk sape so nt calling2 wawa trn la bwk ceknya..dia kt utk 'TNK'..dlm ht aku dh kompius skit,mcm xpenh dgr je nm tu pstu tny lg,dia ulang nm yg sama..aku pn call wawa,tny de ke cek utk comp tu ..aku pn dpt rs wawa pn kompius mcm aku gk tp dia jwb xde cek utk comp tu..kalo nk tau,mamat ni dtg main redah je xbwk pn docket instruction almt ke,nm ke no tipon ke..myb sbb ptg tu hjn agk lebt kot,so kira main belash jela nk ceptkn.disebbkn dia nmpk muka aku cam kompius lg,dia pn call off dia..off dia kompremkn la nm tu..dia kt no 11,tingkt 3..pstu dia tny plk,cane nkg lif naik ats..off aku de 2 prt no.9&11..tp GF no.11 tu k/org sewakn kt S&S,so aku agk myb la comp tu yg nk pass cek kot..aku pn cdgkn la dia g comp tu tny...xlama pstu dia dtg blk..dia kt,dia nk naik tingkt 3 comp TNK tu kt tingkt 3,dia katala..aku pn bgth dia,kat no.9&11 ni,xcept GF no11 sumenya comp aku nyer,dia lak jdk kompius+blur,kesian lak tgk muka mamat ni..nk tlg pn xle nk tlg..huhuh.so dia call blk off dia,org off dia bg la no tipon comp tu..(br skang la nk mintk no tipon comp tu kn?betulla mamat ni pn).dia pn call la comp TNK tu..skali dia dh hbs ckp dia dgn agk malu2 bgth 'sebenanya no.41' kak..!hemmm..aku xsmp ht nk gelk dpn dia,aku pn kt 'slh tgk no tu td kot..'aku cite kt wawa,dia pn gelak kekeke2..dia kt lawak tul ptg2 ni..aku pn rs lwk gkla+kesian kt mamat tu..2x dia malu ngn aku,1x dia malu sbb g tny kt comp S&S yg kami sewakn tu..no 41 jdk 11..??heheh,xmustahil..nk wat cane,dh nsb dia nk t'malu cmtukn...xdapek den nk nolong..;)

1 comment:

Alyda Ali said...

ni la yg korang cite psl mamat blur slh ofis tu whahhaha...