Friday, November 7, 2008

Bloggers..de org panggil cmtu;)

ni br start nk wat blog..
memula tgk kwn buat rs mcm xheran,tp la ni dh asik tgk sume org dok m'blogkn diri rs mcm nk try gkla,hehehe
sebenanya not quite bad idea,cm aku ni ikut time je nk mgarang,dtg ms maleh tu..agk2 korg nmpkla blog ni sunyi jek
td ms tgh dok belajo wat ni,de kwn tu tgk pstu dia siap ckp 'Sab bloggers la,cayala..!'
bunyi agk2 cam best plk ek,jadilaaaaa

4 comments:

Saliza said...

wahaha sedap2 blogger haha blogger terpencil hehe

alida said...

Huh 1st time kak sab nak memblogkan diri...so layan...selalu2 update jgn jd kan multiply..

LanaBusyBee said...

ahaha...kita dok sibuk blog2 ni,pastu tetiba kena blocked agagagaga......

rinaz said...

hahahah
makacih ye sume..
rs seronok+teruja plk de org sudi komen di blog yg agk t'pencil ni,kikiki..